Egy gyors verseny csütörtökre? Ez a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 19 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1500 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri  össze gyorsaságát. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sanjita (4) – Agua de Valencia (7) – Xo (2) – Mudawwan (12) – Followmeifucan (6)

Sanjita (4) jó futással tért vissza. Bizonyított már ebben az osztályban és az 1-es startboxból vág neki a futamnak. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Agua de Valencia (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott Fontainebelau-ben, de sajnos így is csak a negyedik helyen ért célba. Csütörtökön jó esélyekkel áll starthoz, ha kellően gyors lesz a tempó, akár győzhet is.

Xo (2) zsokéja, Maxime Guyon javaslatára ezúttal rövidebb távon áll starthoz. A szintetikus pálya növeli az esélyeit, az ausztrál szemellenző pedig sokat segíthet rajta. Jó futást várunk tőle.

Mudawwan (12) csak négy versenyben futott eddig, de nemrég ezen a pályán intett búcsút a nyeretlenek táborának. Csütörtökön is van esélye a győzelemre.

Followmeifucan (6) legutóbb csak a tizenkettedik helyen végzett, de a kanca ennél jóval többet tud. A szintetikus pálya kedvez neki, csupán az 1500 méteres távval lehetnek problémái.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!