Szerdán a Grand National du Trot következő állomásához érkezünk! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 18 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán jön a Grand National du Trot körverseny következő állomása, a helyszín Saint Galmier lesz. A 2625 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolc tehetséges versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen többféle forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Classic Way (3) – Chicago Blues (7) – Calin de Morge (8) – Unero Montaval (14) – Balbir (9)

Classic Way (3) visszatérésével nagyon elégedettek lehetünk, a negyedik helyezése nagyon szép eredmény. Az utolsó futását érdemes elfelejteni, amikor a 25 méteres hátrányát nem sikerült ledolgozni. Szerdán ideális feltételek mellett áll starthoz, legfőbb ellenfelei Chicago Blues (7) és Calin de Morge (8) lesznek.

Chicago Blues (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott a nyári hónapokban. Szerdán álomszerű feltételek mellett áll starthoz és a jobbkezes pálya is tökéletesen megfelel számára. A győzelemért küzdhet.

Calin de Morge (8) október 1-én tért vissza. Több, mint három hónap kihagyás után, egy esőtől áztatott mély gyepen elért negyedik helyezésével nagyon elégedettek lehetünk. Munkában tovább jött előre, sokkal jobb formában van, mint hónap elején. Szerdán alaptávról indulva dobogós helyen végezhet.

Unero Montaval (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott szeptember 27-én. Ezen a pályán nehéz ledolgozni a térhátrányt, de a ló kiváló formában van. A balkezes pályákat valamivel jobban kedveli, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Balbir (9) toulouse-i futásával nagyon elégedettek lehetünk. Kipihente a verseny fáradalmait, így szerdán újult erővel lép majd pályára. A térhátrány miatt azonban csak egy pénzdíjas helyezésre van reális esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!