Napsütéses őszi vasárnap és akár 300 + 300 millió forint nyeremény? Ez a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 15 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhét hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Ma is nagy az esély a nyereményre, így mindenképpen megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Passion Nonantaise (12) – Zangokari (6) – Sarendam (5) – Lady Sidney (15) – In The Lope (14)

Passion Nonantaise (12) szeptemberben két győzelemről is lecsúszott. Minden taktikához jól alkalmazkodik és a szintetikus pálya sem jelenthet számára gondot. A győzelmet is megszerezheti.

Zangokari (6) peches volt a startboxok sorsolásakor, pedig ezen a pályán különösen fontos, hogy jó pozícióból vágjon neki a versenynek. A ló formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Sarendam (5) 2000 méterre futotta eddigi legjobb formáit. Szintetikus pályán még nem versenyzett, de eddig mindig sikeresen alkalmazkodott az új körülményekhez, így vasárnap is kalkulálni kell vele.

Lady Sidney (15) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, megmutatta, hogy ebben az osztályban is versenyképes. Továbbra is tartja jó formáját, a dobogóért küzdhet.

In The Lope (14) nem futott még ilyen hosszú távon, de saint-malo-i győzelme nyomán nem kell aggódni. Ez lesz az első alkalom, amikor szintetikus pályán kell helyt állnia, ennek ellenére jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!