Élvezd a szombatot, kirándulj a napsütésben és játssz Kincsem+ TUTI-t! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 14 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méteres galopp gátversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Boston Paris (3) – Silver Axe (1) – Malak El Hawa (13) – Kami Kaze (10) – Mallorca (8)

Boston Paris (3) remekül futott utolsó versenyében, második helyezése nagy örömöt jelentett idomárja számára. Szombaton nehezebb dolga lesz, mivel idősebb heréltekkel is meg kell küzdenie, ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Silver Axe (1) egy kedves kis telivér, aki nagyon jól mozgott visszatérő versenyében. Kipihente a szeptemberi verseny fáradalmait, felkészülése is jól sikerült. A 72kg ellenére is újabb jó futást várhatunk tőle.

Malak El Hawa (13) remek teljesítményt nyújtott szeptember közepén, szombaton is hasonló formát remélhetünk tőle. Minden bizonnyal ebben az osztályban is megállja majd a helyét és az első öt között fog végezni.

Kami Kaze (10) legutóbb nagyon jól futott, kár, hogy a győzelem nem jött össze számára. Érdemes a június 11-i számát figyelmen kívül hagyni, mert akkor túl kemény volt számára a gyep. Ha a tőle elvárhatót hozza, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Mallorca (8) sokkal jobban kedveli ezt a pályát, mind Compiegne-t. A felkészítése jól sikerült, amennyiben puha, vagy még inkább mély lenne a pálya, sokat lendítene az esélyein.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!