Péntek 13. van ma? Legyen ez a szerencsenapod! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 13 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen többféle forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma sem a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alamo du Goutier (17) – Arius du Douet (13) – Astral Viretaute (12) – Valfleury (2) – Uranus Trepol (11)

Alamo du Goutier (17) szeptember 21-én második helyen ért célba, ami a lassú tempónak tudható be. Pénteken kedvező feltételek mellett áll starthoz, újabb jó futást és akár győzelmet is várhatunk tőle.

Arius du Douet (13) vincennes-i Kincsem+ futam győzelme idomárját is meglepte, szeptember 30-án megmutatta, hogy továbbra is remek formában van. A fordulóstart nem tartozik a kedvencei közé, amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, akár triplázhat is.

Astral Viretaute (12) legutóbb balszerencsés versenyt futott, de formájához kétség sem férhet. Péntek este is jó teljesítményt várunk tőle, amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog célba érni.

Valfleury (2) jó teljesítményt nyújtott vasárnap La Capelle-ben. Pihenésre nem sok ideje jutott, de emiatt nem kell aggódnunk. Alamo du Goutier (17) -t leszámítva bárkivel felveheti a versenyt.

Uranus Trepol (11) augusztus 19-i számán célszerű elbírálni, nagyon jó időt ügetve lett negyedik. Október elején már erre a versenyre készült, alaptávról indulva bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!