Már nincs sok hátra a dolgos hétköznapokból, készülj hát a hétvégédre már csütörtökön! Játssz Kincsem+ TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 10. 12 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Lyon ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhét telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, erős mezőnnyel, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: More Than This (4) – Dorset Dream (8) – Show Me (11) – Imprimeur (7) – Racing Bay (1)

More Than This (4) tökéletes versenyt futott Saint-Cloud-ban. Topformában van és a balkezes pálya pedig kifejezetten kedvez neki, így csütörtökön is eredményes szereplést várhatunk tőle.

Dorset Dream (8) utolsó futása bizonyítja, hogy topformában van. A számára újdonságot jelentő helyszín miatt nem kell aggódni, ha zavartalan lesz versenye, a győzelmet is megszerezheti.

Show Me (11) idomárja a ló utolsó futását látva döntött úgy, hogy emelnek a távján. Csütörtökön erős mezőny vár rá, ennek ellenére bízhatunk jó futásában.

Imprimeur (7) szeptember 26-i hatodik helyezésével azért is elégedettek lehetünk, mert az 1800 méter nem az ő távja. A 10-es startbox tökéletes számára, csütörtökön is számíthatunk rá.

Racing Bay (1) legutóbb balszerencsés volt. Idomárja sajnos nem nagyon válogathat a futamok között, de a jelenlegi feltételek mellett a ló versenyképes ebben az osztályban is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://turf-plat-lignes.fr

Olvass tovább!