Szuper szórakozást szeretnél szerdára? Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 11 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat tapasztalt versenyló áll starthoz. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: This Is It (4) – Romi Mms (1) – Seibella Park (11) – Rocket Zet (8) – King Sir Kir (6)

This Is It (4) szép győzelmet aratott szeptember 17-én, ám szerdán jóval nehezebb feladat vár rá, hiszen ezúttal ménekkel és heréltekkel is meg kell küzdenie. Remek formában van, pénzdíjas helyre várható.

Romi Mms (1)-t nem kell bemutatni. Stabil ló, hajtója szerint élvezet őt hajtani. Az 1-es startszám miatt kimondottan jó esélyekkel indul, megfelelő taktikával a főszereplők közé tartozhat.

Seibella Park (11) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében és a kondíciója is sokat javult. Szerdán a második soros startpozíció nehezíti a feladatát, de Jean-Michel Bazire, a kitűnő hajtó lesz partnere. Az első három közé várható.

Rocket Zet (8) nagyszerű tavaszt produkált Finnországban, az első francia versenyén azonban még nem volt az igazi. Szeptemberi futásain sokat javult, munkában is sokat jött előre. Jó eséllyel pályázik az első öt közé kerüléshez.

King Sir Kir (6) nagyszerűen mozgott Cabourg-ban, ahol előkelő második lett, igen jó idővel. Azóta nem versenyzett, munkában azonban jól teljesít. Patkolva lép pályára, de ennek ellenére is bízhatunk jó futásában.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!