Kedden tovább vágtatnak a lovak a milliókért! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 10 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizennyolc hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alcidor (9) – Fox Tin (3) – Quevillon (1) – Paul’s Saga (6) – Daynawar (2)

Alcidor (9) visszatérése tökéletesen alakult. Ezúttal még erősebb lehet, ha szerencsésen alakul a verseny, bízhatunk eredményes szereplésében.

Fox Tin (3) odahaza rendre döntőben tudott végezni, egyenletes formája miatt idomárja mindenképpen ki akarja próbálni ebben a kategóriában. Remekül dolgozik, jó futást várhatunk tőle.

Quevillon (1) visszatérése jól sikerült és továbbra is remek formának örvend. A topsúly ugyan nehezít a helyzetén, de a táv mellette fog szólni. Nagyon hűséges ló, valószínűleg ezúttal is főszerepet fog játszani.

Paul’s Saga (6) nyár vége óta sokat komolyodott és megmutatta, hogy nagy képesség van benne. Hatalmas a végsebessége, kedden várásra lovagolva és puha talaj esetén a triplázásra is van esélye.

Daynawar (2) folyamatos javulásban van. Rendkívül szereti a puha talajt, amire nagy esély van kedden. Ellene szól a magas súlya, de töretlenül fejlődik. Esélyes az újabb győzelemre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!