Már megint hétfő reggel van? Dobd fel a napodat akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 10. 09 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Feurs ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Atoll d’Amour (6) – Shark Attack (2) – Ariane de Caponet (17) – Uster des Caillons (9) – Andalouse (15)

Atoll d’Amour (6)-t nem szabad az utolsó két futásán elítélni. Hétfőn minden bizonnyal topformáját fogja hozni, amivel meg is nyerheti a versenyt.

Shark Attack (2) legutóbb remek versenyt futott ennél erősebb ellenfelekkel szemben. Jól sikerült  felkészítése, záró munkája nagyon meggyőző volt. Esélyes a győzelemre is.

Ariane de Caponet (17) remekül futott Vichy-ben. A formája kifogástalan, csak a jobbkezes pályával lehetnek gondjai. Ennek ellenére eredményes szereplését várjuk.

Uster des Caillons (9) formája kifogástalan. Ha mellé áll a szerencse és rendesen körbemegy, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Andalouse (15) utolsó fellépésével maradéktalanul elégedettek lehetünk. Azóta is jól dolgozik és ez a pálya is előnyére válhat. Szereti a hosszabb távokat, hétfőn várásra hajtva remélhetőleg felzárkózik majd a frontba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

 

Olvass tovább!