Egy borongós őszi vasárnap sokkal jobb lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 10. 08 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3500 méter hosszú akadályversenynek tizenöt telivér vág neki, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig rendkívül izgalmas, ráadásul ma nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aragorn d’Alalia (8) – Diamond Charm (13) – Celtior (5) – Beaumar (15) – Bialco (1)

Aragorn d’Alalia (8) jó futással tért vissza Compiegne-ben. Ez lesz az első olyan hendikepje, ahol akadályon kell helyt állnia, de kifejezetten jó esélye van a győzelemre.

Diamond Charm (13) ebben az évben ismét magára talált, amit a június 11-i gátversenyben elért Kincsem+ győzelme is bizonyít. 2014 óta nem futott akadályon, de a kedvező feltételek alapján az élmezőnybe várható.

Celtior (5) idei teljesítményére nem lehet panasz, csupán szeptember 1-i ötödik helyezése volt csalódás, mivel akkor is győzhetett volna. Fiatal ló, akinek kifejezetten fekszik ez a táv, így vasárnap is jó futást várhatunk tőle.

Beaumar (15) június végén fáradtan mozgott, ezért kapott egy kis pihenőt. A visszatérése jól sikerült és a 3500 méteres táv is ideális számára, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Bialco (1) kitűnően mozgott előző versenyében, nagy szüksége volt már egy ilyen jó teljesítményre. Remek formában van, bár vasárnap valamivel nehezebb feladat vár rá. Minél puhább lesz a futófelület, annál inkább nőnek az esélyei.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!