Szombaton se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 10. 07 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz. Gyors verseny lesz, a mezőny pedig kiegyenlített. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Millfield (1) – Lehaim (9) – Orangefield (14) – Ross Castle (7) – Dark Orbit (10)

Millfield (1) néhány nap pihenőt kapott a szeptemberi győzelmét követően. Sikere miatt magasabban áll a skálán, ezért is indul rövidebb távon. Az 1200 méter ideális számára és a puha futófelület is fekszik neki, szombaton is esélyes a győzelemre.

Lehaim (9) cseh tréningből vág neki a szombati Kincsem+ futamnak. Jókora rutinnal rendelkezik ebben az osztályban, hét hasonló versenyéből hatszor pénzdíjas helyen ért célba. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Orangefield (14) számára jobban fekszik az 1000 méter, de minden bizonnyal ezen a távon is megállja majd a helyét. Hasonló taktikával fogják majd lovagolni, mint szeptember 11-én, pénzdíjas helyen érhet célba.

Ross Castle (7) szeptember közepén kissé balszerencsés volt, előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely. 1200 méteren még jobb teljesítményt várhatunk tőle és a puha pálya is növeli az esélyeit. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Dark Orbit (10) váltakozva teljesít, de utolsó futása is bizonyítja, hogy korai lenne még leírni őt. Az egyenes pálya fekszik neki, pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!