A legjobb sörök mellett szeretnéd élvezni a legizgalmasabb galopp futamokat? Gyere ki vasárnap a Kincsem Parkba, ahol ebben az élményben és óriási nyereményekben lehet részed!

Kincsem Park – 2017. 10. 08 – vasárnap – 12:00 – 17:00

Vasárnap tíz izgalmas galoppversennyel vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a versenyt pedig élőben követheted a kivetítőn.
Ha a vasárnapi ebéd után jól esne egy pofa sör, abban sem lesz hiány, hiszen az V. Oktoberfest is tart még! Éhes sem maradsz, a rendezvényen számtalan ételkülönlegesség vár, illetve Panoráma Éttermünk és a büfé széles kínálata is rendelkezésedre áll.

A napi főverseny a Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díj lesz 15:40-kor,  öt résztvevővel a pályán A szaklap szerint Duce (2) nyerheti a futamot, de Mr. Marbin (3) is közeli sansz.

A jackpot nyeremények az 1., 6., 8. és 10. futamban kerülnek kifizetésre.

A nap nyerője a hároméves Greenpeace. A negyedik futamban áll starthoz és amennyiben  hozza formáját, nehéz elképzelni, hogy bárki is megverje, hiszen ellenfelei közül többen is formán kívül vannak.

Olvass tovább!