Páratlan péntek estéd lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 10. 06 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20.15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Azaro d’Eva (13) – Bakchich (2) – Attaque Parisienne (4) – El Catwalk (5) – Bad Boy du Dollar (12)

Azaro d’Eva (13) legutóbb csak vert mezőnyben ért célba, de ez az Attacus elleni túl korai támadásnak tudható be. Pénteken korábbi önmagát fogja idézni, a győzelemért küzd.

Bakchich (2) legutóbb balszerencsés volt, hajtója egyszerűen nem talált vele utat a befutóban. Eddig egyszer futott a vincennes-i kispályán, akkor előkelő második lett. Pénteken viszont akár a győzelmet is megszerezheti.

Attaque Parisienne (4) kapott némi pihenőt az augusztusi győzelmét követően, mert a vérvizsgálata nem volt tökéletes. A felkészítése jól sikerült, munkában nagyszerű teljesítményt nyújt. Az erős mezőny ellenére az első öt közé várható.

El Catwalk (5) két szép győzelmet aratott a vincennes-i nagypályán. Péntek este nehezebb dolga lesz, hiszen a kispályán mindig kicsit zűrzavarosak a versenyek, de ha jól startol, a főszereplők közé tartozhat.

Bad Boy du Dollar (12) kifejezetten jól mozgott szeptember 24-én, amikor harmadik helyen ért célba. Topformában van, a 2850 méteres táv pedig ideális számára, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!