Egy gyors verseny csütörtökre? Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 10. 05 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Fontainebleau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A startnál tizenhat hároméves telivér várja, hogy az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen összemérje erejét. Gyors verseny lesz, ráadásul kedvező ma a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Weekfair (8) – Troizilet (6) – Alliance Secrete (5) – Ultimate Fight (2) – Coco City (12)

Weekfair (8) visszatérésével elégedettek lehetünk, az esőtől áztatott mély pályán is kifejezetten jól mozgott. Érdemes őt a július 27-i számán elbírálni, hiszen akkor megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. Csütörtökön is bízhatunk jó futásában.

Troizilet (6) remek teljesítményt nyújtott augusztus 12-én, pedig a szintetikus pálya nem tartozik a kedvencei közé. Legutóbb Prágában állt starthoz, ahol Ultimate Flight (5) legyőzte őt, de súlyviszonyok tekintetében most sokkal jobban áll. Esélyes a dobogóra.

Alliance Secrete (5) megérdemelt győzelmet aratott szeptember 13-án Saint Cloud-ban. Ezen a pályán is bizonyított már, éppen ezért csütörtökön is komolyan számolni kell vele.

Ultimate Fight (2) magabiztos, kéthosszas győzelmet aratott Prágában. 1000-től 1400 méterig bármilyen távon megállja a helyét, formája pedig tökéletes. Csütörtökön újabb sikert arathat.

Coco City (12) szinte mindig kihozza magából a maximumot, sajnos ennek ellenére még csak egy versenyt tudott megnyerni. Futott már ezen a pályán, akkor második helyen ért célba. Amennyiben minden jól alakul, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!