Szerdán tovább ügetnek a lovak a milliókért! Ne maradj le Te sem, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 10. 04 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Angers ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3125 méteres ügetőversenyen tizenheten állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendben. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bird Parker (17) – Valko Jenilat (16) – Uza Josselyn (4) – Atout du Lerre (10) – Unbridled Charm (5)

Bird Parker (17) az évjáratának egyik legjobb lova, aki Franciaországon kívül már Belgiumban, Svájcban és Svédországban is letette a névjegyét. A jobbkezes pálya tökéletes számára, így jó esélye van arra, hogy sorozatban harmadszorra is győzzön.

Valko Jenilat (16) utolsó futása nem úgy sült el, ahogy kellett volna. A balkezes pályákat jobban kedveli, de valószínűleg ezen a pályán is jól fog futni, Bird Parker (17) lehet a legkomolyabb ellenfele.

Uza Josselyn (4) kisebb kihagyás után szeptember 9-én futott Párizsban, harmadik helyezésével nagyon elégedettek lehetünk. Munkában kimagasló teljesítményt nyújt és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Atout du Lerre (10) jó formának örvend, ezt az utolsó futása is bizonyítja, amikor Brissac-ot is legyőzte. Erre a versenyre készült igazán és a táv sem okozhat neki problémát. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Unbridled Charm (5) nagyszerű teljesítményt nyújtott szeptember 6-án. Szerdán még erősebb mezőnyben áll starthoz, de megfelelő taktikával most is ott lehet az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!