Ki a legény a gáton? Lehetsz akár Te is, ha a keddi Kincsem+ futamban TUTI-t játszol! A nyeremény ma is akár 300 millió forint!

2017. 10. 03 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú gátversenyen tizennyolc telivér áll starthoz. Izgalmas verseny lesz, hiszen egy hosszútátávú gátversenyen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Starkhov (5) – Olympic Torch (8) – Le Mans (7) – Danseur Jaguen (3) – Foreign Flower (1)

Starkhov (5) folyamatos fejlődésben van. Legutóbb nem volt kedvező versenye, mégsem volt túl messze. Ha kedden minden jól alakul, nehéz lesz őt megverni.

Olympic Torch (8) nagyon megbízható telivér, bár legutóbb volt egy hibája, de visszatért Auteuil-be is korrigált. Ha nem lesz túl mély a talaj, akár a győzelmet is megszerezheti.

Le Mans (7) legutóbb sokáig jól volt versenyben, azonban volt egy hibája ami végzetesnek bizonyult. Remélhetőleg ezúttal nem történik vele probléma, ebben az esetben a főszereplők egyike lehet.

Danseur Jaguen (3) pihenőjét követően tökéletesen tért vissza, ugyanis újra nyerni tudott. Nagyon jó képességű telivér, ügyes ugrótudása mellett a gyorsaságával sincsenek problémák. Esélyes a triplázásra.

Foreign Flower (1) gyönyörű stílusban veszítette el nyeretlenségét, így ezúttal ő viszi a topsúlyt. Ellene szól, hogy mindez tavasszal történt, de a látottak alapján a kihagyás ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!