Vasárnap ismét Szuper Jackpot nap a Kincsem+ futamban! Ne csak álmodozz arról, hogy mire költenél 3 millárd forintot! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2017.10.01 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 16:05-kor, Európa leghíresebb versenyével, a patinás Qatar Prix de l’Arc De Triomphe-val jelentkezik a Kincsem + futam, a helyszín a festői szépségű Chantilly lesz. A galopp síkverseny 2400 méter hosszú, a startnál pedig tizennyolc világklasszis telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát.
Rendkívül izgalmas verseny lesz, a napi nyeremény pedig akár 3 milliárd forint is lehet! Felétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enable (17) – Ulysses (4) – Winter (18) – Order of St George (12) – Brametot (14)

Enable (17) tréningjeiben nem túl meggyőző, de ez mindig így szokott lenni, viszont versenyben teljesen kicserélt lóként mozog. Nagyon jó képességű ló, ha verseny közben nem kerül bonyodalmakba, folytathatja győzelmi sorozatát.

Ulysses (4) Yorkban sétálva nyert, bőven maradt benne még tartalék. Ascotban Enable (17) mély pályán fölé tudott kerekedni, de ha vasárnapig szárad még a talaj, fordulhat a kocka.

Winter (18) minden versenyében fejlődést mutat. Augusztus eleji győzelme után rövid időre le kellett állítani, ez lehetett az oka annak, hogy legutóbb kikapott. Tudása és formája lenyűgöző, ha nem lesz túl mély a pálya, a győzelemért küzdhet.

Order of St George (12) káprázatos stílusban szórta el az ír St. Leger mezőnyét. Tavaly ugyanitt harmadik lett, megmutatta, hogy 2400 méteres távon is képes világklasszis teljesítményre. A puha pályát kedveli, de talajtól függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Brametot (14) záró munkájában bizonyította, hogy nagyszerű formában van, ráadásul nyáron tett már le az asztalra Chantilly-ban. Döntő fontosságú lesz a start, amennyiben jól kapja el, jó futásra számíthatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Olvass tovább!