Hangolódj a péntek esti bulira akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 09. 29 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú ügetőversenynek tizennyolcan vágnak neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, mindig tartogat meglepetéseket a befutási sorrendet illetőleg. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t  játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Black du Bocage (11) – Boss de Baudrairie (13) – Be Unlimited (15) – Bonheur d’Any (10) – Ben de Torvic (7)

Black du Bocage (11) zsinórban öt versenyt is tudott nyerni. Bízzunk benne, hogy folytatja ezt a különleges sorozatot és ha a start utáni métereken nem hibázik, ismét a győzelemért futhat majd.

Boss de Baudrairie (13) kisebb pályán csalódást okozott, de nem szabad elfelejteni, hogy patkolva állt starthoz. Pénteken a hátsó lábain nem lesznek vasak, ráadásul Eric Raffin fogja hajtani, akivel szeptember 1-én győzni tudott. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Be Unlimited (15) bő három héttel ezelőtt erős mezőnyt vert meg Le Mans-ban. Rendkívül magabiztosnak tűnt, pénteken a térhátrány ellenére is komolyan számolni kell vele.

Bonheur d’Any (10) négyéves kora óta folyamatosan magas szinten teljesít és még mindig fejlődőképes. Pénteken sok fog múlni a starton, de ha sikerül jó pozíciót kiharcolni vele, akár a favoritot is megszorongathatja.

Ben de Torvic (7) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, a várakozások szerint teljesített és össze is jött számára a győzelem. Stabil és kőkemény ügető, az utóbbi időben pedig kiegyensúlyozott is. Ebben a társaságban döntős esélyt képvisel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!