Csütörtökön is tovább száguldanak a lovak, ne hagyd ki hát most se a TUTI-t! A nyeremény ma is akár 300 millió forint!

2017. 09. 28 – csütörtökön – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhét telivér áll starthoz. Izgalmas verseny lesz, érdemes ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Point Blank (6) – Golden Friends (15) – Girl’s Hope (10) – Swiss Man (14) – Prince Nomad (1)

Point Blank (6) nagyon sikeres ezen a pályán, már kétszer is harcban volt a győzelemért. Ha zavartalan lesz a versenye, akár győzhet is.

Golden Friends (15) visszatérése fantasztikusan sikerült. Hosszú ideje nem futott gyepen, de nem lehet ezzel problémája. Ha sikerül egy kicsit rátenni az első futására, bármire képes lehet.

Girl’s Hope (10) az év első felében többször is bebizonyította, hogy ebben a kategóriában van keresnivalója. Ugyan kisebb kihagyás után indul, de mellette szól a lovasa és a pálya talaja is. Jó futást várhatunk tőle.

Swiss Man (14) eddig mindössze kétszer futott új idomárja keze alatt. Akkor meggyőzően mozgott és munkaformái is kifejezetten ígéretesek. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Prince Nomad (1) gyengébb futására a kemény pályában lehet keresni a magyarázatot. Csütörtökre komoly csapadékot jósolnak, a mélyebb talajon pedig eredményesebb szokott lenni. Topsúlyával beleszólhat a győzelem sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!