Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 27 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán jön a Grand National du Trot körverseny következő állomása, a helyszín Lisieux lesz. A startnál tizennyolc tehetséges ügető várja, hogy összemérje gyorsaságát. A verseny 2725 méter alaptávú, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cantin de l’Eclair (4) – Unero Montaval (12) – Violine Mourotaise (9) – Brune des Forges (2) – Vasco de Viette (11)

Cantin de l’Eclair (4) utolsó győzelmét követően tíz nap pihenőt kapott, ezután kezdte csak meg a felkészülést. Tudatosan nem állt starthoz augusztus eleje óta, mert erre a versenyre készült. Remekül dolgozik, szerdán a győzelemért futhat.

Unero Montaval (12) egész nyáron nagyon peches volt, ráadásul még Párizsban is kikapott. Természetesen így is remekel, de megérdemelne már egy győzelmet. Szerdán ebben csak Cantin de l’Eclair (4) akadályozhatja meg.

Violine Mourotaise (9) új egyéni rekordot ügetett a la mans-i GNT versenyen. Azóta munkában is tartja fantasztikus formáját. Ugyan ritkán fut jobb kézre, de bízhatunk eredményes szereplésében.

Brune des Forges (2) nyár folyamán remek formákat igazolt. Utolsó fellépése után kapott némi pihenőt, de felkészítése tökéletesen alakult. Szeret jobb kézre versenyezni, szerdán az első öt közé várható.

Vasco de Viette (11) Párizsban is győzni tudott egy jól felépített versennyel. Szerencsére teljesen sikerült regenerálódnia mind fizikálisan, mind mentálisan. Szerdán a térhátrány ugyan nehezíti a feladatát, ettől függetlenül jó futást várhunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!