Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI játék! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 09. 26 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3800 méteres gátversenyen tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mindig tartogat meglepetéseket, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és már nyertél is. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mallorca (11) – Gothatir (2) – Un Roc du Grandval (5) – Vapalo (13) – Intrinseque (12)

Mallorca (11) kiváló állapotban van. Kedden ráadásul Ludovic Philipperon fogja lovagolni, aki jól ismeri a lovat. Kedden kihagyása utáni második versenyében még jöhet előre, akár győzhet is.

Gothatir (2) szép győzelmet követően érkezik a keddi megmérettetésre. Jelenlegi zsokéjával megszokott párost alkotnak, akár még a duplázásra is van esélye.

Un Roc du Grandval (5) számára hosszúnak bizonyult a táv legutóbb. Kedden sokkal jobban megfelel neki a 3800 méter, ráadásul a pálya vonalvezetése is kedvező lehet. A döntőbe várható.

Vapalo (13) akadályon nyerni tudott, igaz, sokkal gyengébb mezőnyben. Kicsit nehezen kiszámítható a teljesítménye, de ha jó napot fog ki, az élmezőnyben kell végeznie.

Intrinseque (12) nem volt még száz százalékos a visszatérése alkalmával. Másodjára további javulást várhatunk tőle, a keddi feltételek mellett akár egy végső sikert is érhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!