Legyen már a hét elején szerencséd! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 09. 25 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Craon ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz. Kiegyenlített mezőny lesz, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Dagobert Duke (9) – Nardo (10) – Shanakee (15) – Phedre (12) – Dandy d’Arcis (1)

Dagobert Duke (9) remekül mozgott a deauville-i nagy hendikepben. Nyár közepe óta mindig lehet rá számítani, a puha talaj pedig még jobban kedvezne neki. Döntős futást várhatunk tőle.

Nardo (10) rendkívül megbízható telivér, az istálló leghasznosabb tagja. Hétfőn is várásra lesz lovagolva, bízhatunk eredményes szereplésében.

Shanakee (15) roppant hűséges ló, aki még mindig fejlődésben van. Utolsó formája kimagasló volt, munkában pedig még mindig tartja azt a szintet. Ha nem lesz túl mély a pálya, a győzelemért küzdhet.

Phedre (12) első hendikepjében rögtön kitűnt. A hosszabb táv sem okozhat neki gondot, ráadásul lovasa is jól ismeri. Az első öt közé várható.

Dandy d’Arcis (1) jó futásait követően sokat ment helyből frontban, ami a végén visszaütött, hiszen nem tudott ritmust váltani. A táv egyébként megfelelő számára, bízhatunk abban, hogy hétfőn dobogóra állhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!