Ne legyen szomorú vasárnapod az eső miatt! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 09. 24 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizennyolcan várják, hogy összemérhessék gyorsaságukat. Izgalmas verseny lesz, erős mezőnnyel, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Angelo Am (2) – Twitter (1) – Picone (12) – Vic de la Ferme (6) – Viking Fromentro (8)

Angelo Am (2) az utóbbi hónapokban bebizonyította, hogy újra topformában van. Jobban szereti a jobbkezes pályákat, de nyáron győzött balkézre is. Az erős ellenfelek ellenére is csalódás lenne, ha nem a dobogó valamelyik fokán végezne.

Twitter (1) nagyon hűséges ló, akire mindig lehet számítani. Ezen a pályán még nem futott ilyen távon, emiatt azonban nem kell aggódnunk. Amennyiben zavartalan lesz versenye, az első öt közé várható.

Picone (12) Torinóban nem hozta a tőle elvárhatót, de így sem igazolt rossz formákat. Júniusban hasonló feltételek mellett győzött már Párizsban, képességei alapján az élmezőnyben a helye.

Vic de la Ferme (6) új egyéni rekorddal mutatta meg kiváló formáját. Valószínűleg a nagypálya kedvezőbb lesz számára.  Ha hasonló teljesítményt nyújt, mint legutóbb, a győzelemért küzdhet.

Viking Fromentro (8) beállítása ebben a versenyben kitűnő. Az utolsó fellépését nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, előtte láthattuk már, mire képes. Tudását tekintve csak a szerencse állhat útjába vasárnap, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!