Ha nem akarsz vasárnap otthon unatkozni, a legjobb program a Kincsem Park! Izgalmas galopp versenyek és óriási nyeremények várnak!

Kincsem Park – 2017. 09. 24 – vasárnap – 14:00 – 17:35

Vasárnap nyolc izgalmas galoppversennyel vár a Kincsem  A futamokban  fogadhatsz kedvenc lovaidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a versenyt pedig élőben követheted a kivetítőn.
Vasárnap is tart még a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás is, ahol számos – köztük őshonos – szarvasmarha- és lófajtával találkozhatsz, izgalmas lovasbemutatókban lehet részed, a gyerekeket pedig játékos lovasfoglalkozások várják.
Ha pedig a vasárnapi ebéd után még éhes lennél,  Panoráma Éttermünk fantasztikus fogásiból, vagy  büfé széles kínálatából falatozhatsz kedvedre. .

A napi főverseny a Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny lesz 17:05-kor, hat résztvevővel a pályán A szaklap szerint Power of Angel (6) a legesélyesebb a győzelemre, de Salsa (4) is közeli sansz.

A nap nyerője Power of Angel. Friss topjával a 7. futamban lép pályára, a hároméves feljövőben lévő kanca megszerezheti idei harmadik sikerét is.

 

Olvass tovább!