Szombaton se felejtsd el megvenni a Kincsem+ szelvényedet! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 09. 23 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat telivér starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, többféle sorrend elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Borice (4) – Capferret (2) – Chez Pedro (8) – Amijenka (11) – Cheb de Kerviniou (10)

Borice (4) remek teljesítményt nyújtott szeptember 1-én. A beállítása nem a legjobb, ennek ellenére szombaton az első öt hely valamelyikén érhet célba.

Capferret (2) legutóbbi hibája nehezen emészthető. A ló jól van, kondíciója csodálatos, igazi kiegyensúlyozott telivér. A 71kg miatt sem kell aggódni, bízhatunk eredményes szereplésében.

Chez Pedro (8) előkelő második lett a clairefontaine-i nagy hendikepben. Szombaton előreláthatólag puha lesz a pálya, ennek ellenére jó futást várhatunk tőle.

Amijenka (11) korrekt teljesítményt nyújtott visszatérő versenyében, szombaton pedig további javulása várható. A pályát ismeri és szinte mindig kihozza magából a maximumot és a puha futófelület is tökéletes számára. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Cheb de Kerviniou (10) hosszabb kihagyás után szép győzelemmel tért vissza szeptember elején. Sikere lévén magasabbra került a skálán, de a pályát tökéletesen ismeri, szombaton is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!