Szabadtéri programot keresel, ami a városban van és az eső sem okozhat gondot? Gyere ki a Kincsem Parkba, vár az ügető és várnak a hatalmas nyeremények!

Kincsem Park – 2017. 09. 23 – szombat – 14.00 – 18:05

Szombaton kilenc izgalmas versennyel vár az ügető a Kincsem Parkban. A futamokban fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn.
A hétvégén még tart a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás is, ahol számos – köztük őshonos – szarvasmarha- és lófajtával találkozhatsz, izgalmas lovasbemutatókban lehet részed, a gyerekeket pedig játékos lovasfoglalkozások várják.
Ha megéhezel, Panoráma Éttermünk ínycsiklandó fogásai közül és a büfé széles kínálatából válogathatsz.

A napi főverseny az Addicted Díj lesz 17:05-kor, hat résztvevővel a pályán. A Turf szerint Uzsorásnő (2) a legesélyesebb a győzelemre, de Samuel Becket A.T. (5) is döntős esélyt képvisel.

A nap nyerője Racing Athlete. A hétéves mén a 2. futamban lép pályára, ezúttal valamelyest gyengébbek között kell helyt állnia, ezt kihasználva pedig be is gyűjtheti a győzelmet.

Olvass tovább!