A várva várt péntek este már csak a Kincsem+ játékkal lehet még TUTIbb! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 22 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, ismét Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennyolcan vágnak neki, hogy összemérjék gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Izgalmas futam lesz, ráadásul egy térhátrányos verseny mindig tartogathat meglepetéseket a befutási sorrendet illetőleg. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bise du Coglais (14) – Belle de Manche (8) – Bora Bora Jiel (15) – Brune Julry (10) – Barbarella (18)

Bise du Coglais (14) stabil teljesítményt nyújt. La Mans-ban is nyerhetett volna, ha hajtója korábban indítja a támadást. Pénteken a 25 méteres hátrány miatt nehéz feladatnak tűnik a győzelem, de pénzdíjas helyezésre van esélye.

Belle de Manche (8) szép győzelmet aratott szeptember 5-én. A kondíciója tökéletes, pénteken is jó futást várunk tőle.

Bora Bora Jiel (15) utolsó futásait el kell felejteni. A kanca topformában van, a feltételek pedig ideálisak számára, így az első öt közé várható.

Brune Julry (10) szép győzelmet aratott szeptember 10-én, igaz Cluny-ban. A kanca csodálatos formában van, minden feltétel adott eredményes szerepléséhez.

Barbarella (18) remekül dolgozik munkában. Nincs száz százalékos állapotban, de ebben a mezőnyben nem kell a legjobbját nyújtania az első öt közé kerüléshez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!