Már közeleg a hétvége, gyorsabban eltelik az idő, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 21 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Szerdán is maradunk az ügetőknél, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A verseny hossza 2850 méter, a startnál tizenhat versenyló várja, hogy összemérje erejét. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bakchich (12) – Flex Lane (7) – Alamo du Goutier (13) – El Catwalk (11) – Bonne Copine (4)

Bakchich (12) csalódást okozott Le Mans-ban, de ettől függetlenül a ló rendben van. A vincennes-i nagypálya növeli esélyeit, csütörtökön bízhatunk eredményes szereplésében.

Flex Lane (7) utolsó versenyén remekül mozgott, munkában pedig további javulást mutat. Tavaly gyengébb éve volt, idei mérlegét azonban nem érheti szó. A vincennes-i formái alapján csütörtökön is jó futást várhatunk tőle.

Alamo du Goutier (13) öt egymást követő versenyben is győzni tudott. A hétéves herélt topformában van, várásra hajtva beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

El Catwalk (11) jó versenyt futott szeptember 9-én, remek végsebességének köszönhető, hogy győzni tudott. Csütörtököm is várásra lesz hajtva, van esélye a duplázásra is.

Bonne Copine (4) ha szeptember 9-én nem ugrik az utolsó kanyarban, a főszereplők közé tartozhatott volna. A kanca topformában van. az élmezőnybe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.lemistralgagnant.fr

Olvass tovább!