Mivel lehetne vidámabbá tenni egy esős, borongós, őszi hétköznapot? Természetesen a TUTI-val és akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is!

2017. 09. 20 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán La Capelle ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz. Kedvező a mai létszám is, hiszen most is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Banks (13) – Amour du Loup (7) – Montdore (6) – Black d’Arjeanc (2) – Calvin Borel (5)

Banks (13) tökéletes kondiban van, augusztus 15-i győzelmével pedig bebizonyította, hogy a 2700 méter sem okozhat neki gondot. Szerdán újabb jó futást várhatunk tőle.

Amour du Loup (7) nyári futásaival elégedettek lehetünk, utolsó futama óta erre a versenyre készült. Az autostartos indítás nem tartozik a kedvencei közé, de amennyiben hiba nélkül letudja az első métereket, a főszereplők közé tartozhat.

Montdore (6) visszatér Franciaországba, mert ott sokkal jobban teljesített eddig, mint Svédországban. Érdemes őt augusztusi számain elbírálni, hasonló formával szerdán is az élmezőnyben végezhet.

Black d’Arjeanc (2) a nyári hónapokban egészségügyi problémával küszködött, de legutóbbi második helyezése is bizonyítja, hogy a ló ismét topformában van. Szerdán az első három közé várható.

Calvin Borel (5) legutóbbi negyedi helyezése is azt bizonyítja, hogy még nincs száz százalékos állapotban a herélése óta. Szerdán patkolva fog futni, pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!