Kedden is vár a Kincsem+ futam és akár 300 millió forint nyeremény! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 09. 19 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Fontainebleau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze erejét. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Acrobate (4) – Folie de Louise (2) – Voiscreville (8) – Guanacaste (9) – Sri Prada (11)

Acrobate (4) legutóbb hasonló besorolású versenyben második helyen végzett egy tehetséges ló mögött. Amennyiben kedden a szerencse is mellé áll, a győzelemre is lehet esélye.

Folie de Louise (2) a győzelemére járó büntetés ellenére utoljára is a dobogóért csatázott. Emiatt nagyon elégedettek lehetünk, láthatóan van még benne javulás. Ezen a pályán szívesen versenyez, bízhatunk eredményes szereplésében.

Voiscreville (8) augusztus végén remek második helyezést ért el ugyanebben a kategóriában. Nem okozhat neki problémát a mérföldes táv, újabb helyezést remélhetünk tőle.

Guanacaste (9) júliusban bemutatkozott ezen a szinten, azóta pedig tréningben tovább jött előre. Az előrejelzések szerint puhább talaj várható, jó futást várunk tőle.

Sri Prada (11) az utóbbi időben egy kisebb probléma miatt volt, hogy nem hozta a top formáját. Az előző hatodik helye kissé meglepő volt, de nem volt teljesen egészséges. Ezt a pályát szereti és a puha talaj is nagyon kedvező számára. Kedden a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.legrandcourgeon.com

Olvass tovább!