Nehezen indul a hétfő reggel? Kezdd hát akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 09. 18 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizennyolc telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Chef de Troupe (2) – Max la Fripouille (9) – Pachadargent (6) – Edington (7) – Dorset Dream (12)

Chef de Troupe (2) utoljára puha pályán is remekül mozgott,  sorozatban harmadszor volt helyezve. A munkaformái roppant biztatóak, ráadásul júliusban már bizonyított ezen a pályán. Magas súlya ellenére is a döntőben a helye.

Max la Fripouille (9) tavasszal fantasztikusan teljesített, ugyanezen a szinten ötször is pénzdíjas futással jelentkezett. A pihenője ellenére már elsőre is top közeli formát várhatunk tőle.

Pachadargent (6) a tavasz kezdete óta bombaformában versenyez. Ugyan hat sikerét gyengébb kategóriában gyűjtötte, augusztus elején egy Kincsem+ futamban is kitűnt. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Edington (7) győzelmét követően is nagyszerű formákat igazolt. Hétfőn ellene szól, hogy valószínűleg mélyebb lesz a pálya az átlagosnál. Ha nem lesz szélsőségesen nehéz a talaj, bármire képes lehet.

Dorset Dream (12) kétszer is jól futott ugyanebben a kategóriában. Ez a kedvenc pályája, tavaly ősszel is győzött itt. Értékelni fogja ezt a távot, jó esélyekkel áll starthoz hétfőn.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!