Ugye nem felejtetted el, hogy ma Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Még van időd megvenni a szelvényedet, amivel ma akár 1,5 milliárd forintot nyerhetsz!

2017. 09. 17 – vasárnap – 1,5 millárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 16:10-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizenöt versenyló méri össze erejét. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet az óriási nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Azaro d’Eva (6) – Attacus (15) – Volare de Lou (5) – Vasco de Viette (11) – Monas Invercote (4)

Azaro d’Eva (6) szép győzelmet aratott szeptember elején. A mén topon van, a feltételek pedig tökéletesek számára, így ismét az első helyezésért küzdhet.

Attacus (15) szemet gyönyörködtető győzelmet aratott augusztus 26-án. Minden taktikához könnyen alkalmazkodik és a formájára sem panaszkodhatunk. Vasárnap jó futást várhatunk tőle.

Volare de Lou (5) nyáron egészségügyi gondokkal küszködött, ennek köszönhetők a gyengébb számai. A ló ismét topformában van, ahogy azt legutóbbi győzelme is bizonyítja. Dobogós helyért küzd vasárnap.

Vasco de Viette (11) utolsó futását el kell felejteni. A felkészítése jól sikerült, a tengerparton fantasztikusan mozgott. Jobb formában van, mint az enghien-i győzelmét megelőzően, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Monas Invercote (4) legutóbb jobb eredményt érdemelt volna mint az ötödik hely. A vasárnapi mezőny erős lesz, ennek ellenére a kanca jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!