Egy gyors verseny kis mezőnnyel és nagy nyereménnyel? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 16 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenöt telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Millfield (8) – Iron Spirit (5) – Babel’s Book (14) – Baroudar (11) – Soho Starlight (4)

Millfield (8) eredményeire büszkék lehetünk, nagyon hűséges ló, akire mindig lehet számítani. Megérdemelné, hogy szombaton összejöjjön számára a győzelem, mellette szól a várható puha talaj is.

Iron Spirit (5) nagyszerű formának örvend. A valamivel rövidebb táv miatt nem kell aggódni, mert valószínűleg puha lesz a talaj. Ott a helye a végelszámolásánál.

Babel’s Book (14) augusztus elején fantasztikusan mozgott a mérföldes, egyenes pályás versenyen. Amennyiben azt a formát hozza, szombaton a győzelemért csatázhat.

Baroudar (11) eddigi három fellépése során mindig javulást mutatott. Mostanában teljesen formába lendült és ideális feltételek mellett várja a szombati startot. Az esetleges puha pályával sem lehetnek gondjai, bízhatunk eredményes szereplésében.

Soho Starlight (4) számára ez a táv a legideálisabb és ha puha maradna a pálya szombatra, az sem szólna ellene. Felkészítése jól sikerült és lehet benne még további javulás. Újra a dobogóért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!