A péntek este nem múlhat el Kincsem+ TUTI játék nélkül! Játssz Te is és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 09. 15 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bolt (16) – Bonchamp Gede (8) – Banguro (1) – Boccaccio (15) – Atino de l’Ormerie (12)

Bolt (16) annak köszönheti jó formáját, hogy télen nem futott Vincennes-ben. Az utolsó győzelmét követően kapott némi pihenőt, hogy frissen álljon starthoz péntek este. A pálya növeli az esélyeit, minden adott eredményes szerepléséhez.

Bonchamp Gede (8) csodás eredményeket ért el a nyári hónapokban gyepen. Pénteken visszatér a klasszikus futófelületre mert ebben a futamban remek feltételek mellett várja a startot. Hajtója, Jean-Michel Bazire jól ismeri a lovat, a főszereplők közé tartozhatnak.

Banguro (1) utolsó versenyét el kell felejteni. A ló topformában van, kondíciója tökéletes. Ugyan még soha nem futott a vincennes-i kispályán, de minden körülményhez jól szokott alkalmazkodni. Patkolatlanul, az első öt közé várható.

Boccaccio (15) idei eredményeivel nagyon elégedettek lehetünk, viszont az utolsó két futása alkalmával kissé fáradtnak tűnt. Könnyű munkákkal készült a péntek esti Kincsem+ futamra, patkolatlanul beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Atino de l’Ormerie (12) hosszú kihagyás után jó formában tért vissza, eredményeire nem panaszkodhatunk. Győzött már ezen a pályán 25 méteres hátránnyal is, ha minden jól alakul, pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!