Csütörtökön ismét rendkívül nagy az esély a nyereményre! Kis mezőnnyel és akár 300 millió forinttal vár a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2017. 09. 14 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú gátverseny mindössze tizennégy indulót számlál, így ma még nagyobb az esély a nyereményre, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni. Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Olympic Torch (7) – Inawen (11) – Starkov (2) – Birdparker (5) – Beau Nora (12)

Olympic Torch (7) visszatérésével elégedettek lehetünk és sikerült kihegyezni erre a futamra. Remélhetőleg nem lesz túl puha a futófelület, mert az csökkentené az esélyeit. Egyébként a győzelemért futhat.

Inawen (11) rengeteget fejlődött az idei évben. Jelenleg remek formának örvend és ezt a pályát is jól ismeri. Direkt erre a versenyre lett készítve, bízhatunk abban, hogy elsőként halad át a célon.

Starkov (2) egy megbízható, bátor telivér, aki minden körülményhez könnyen alkalmazkodik. Utolsó versenyében nagyon jól mozgott, csütörtökön is hasonló futást várhatunk tőle.

Birdparker (5) korrekt formákkal jelentkezett Clairefontaine-ben. Csütörtökön valamivel nehezebb feladat elé néz, hiszen nem futott még ezen a pályán. Ha kellően nyugodt lesz, pénzdíjas helyen végezhet.

Beau Nora (12) június 14-én futott legutóbb Kincsem+ futamban, ahol előkelő negyedik helyen végzett. A nyári hónapokban kisebb hendikepekben edződött, jelenlegi formája alapján mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!