Szuper szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! A nyeremény ma sem kevesebb, mint akár 300 millió forint!

2017. 09. 13 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán Le Lion D’Angers-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Gaetano Donizetti (2) – Matken (13) – Royal Prize (3) – Costal Saga (6) – Comedia Eria (1)

Gaetano Donizetti (2) legutóbb nagyon erős mezőnyben állt starthoz, ráadásul a kemény futófelület sem kedvezett neki. A puha pálya jobban fekszik neki, így szerdán sokkal jobb eredményt várunk tőle, akár a győzelmet is megszerezheti.

Matken (13) legutóbb bár csak a hetedik helyen ért célba, mégis nagyon jól mozgott. Az 1400 méteres táv fekszik neki és a puha futófelület is növeli esélyeit. Jó futásra számíthatunk tőle.

Royal Prize (3) jó formában van, utolsó futásával kifejezetten elégedettek lehetünk. Szerdán gyengébb mezőnyben áll starthoz, a táv és a puha pálya is ideális számára. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Costal Saga (6) remek formában van, de legutóbbi győzelme miatt magasabbra került a skálán. Ennek ellenére bízhatunk a lóban, hiszen ezen a pályán eddig sikert sikerre halmozott.

Comedia Eria (1) rövid pihenőt kapott legutóbbi győzelme után, hogy a szerdai Kincsem+ futamban frissen álljon starthoz. A kanca jól van, munkában sokat jött előre. A 61,5kg nagyon magas súly, de a puha pálya növeli az esélyeit. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!