Kedden is kis létszámú a mezőny, a nyeremény viszont óriási! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 09. 12 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Beaumont-De-Lomagne lesz a Kincsem+ futam helyszíne. Az ügetőverseny 2550 méter alaptávú, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. A mezőny ma csak tizennégy lovat számlál, így ma még nagyobb az esély a nyereményre, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni. Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Clemenza Am (1) – Charmante Fierte (6) – Vainqueur Dete (10) – Brennus Seven (7) – Victoria du Viaduc (13)

Clemenza Am (1) augusztus közepén futott először Franciaországban, ezt követően pedig egy belga Group 2-es versenyben lett előkelő második. Az a mezőny jobban megfelel majd képességeinek, kedden főszerepet játszhat.

Charmante Fierte (6) augusztus 27-én győzhetett volna, ha korábban utat talál magának. A ló toppon van, kedden pedig ideális feltételek mellett vág neki a futamnak, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Vainqueur Dete (10) utolsó futásain diszkvalifikálták, de ennek ellenére is elégedettek lehetünk teljesítményével. Alaptávról indulva kimondottan jó esély képvisel.

Brennus Seven (7) július 30-án tért vissza, eddigi futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Kedden további javulást várhatunk tőle, dobogós helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!