Már megint hétfő van? Tedd izgalmasabbá a napodat akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 09. 11 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhét hároméves telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. A mezőny kiegyenlített, többféle befutási sorrend is nyerő lehet. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Gourel (6) – Indian Skies (3) – Sarendam (4) – Xo (2) – Ebamour (17)

Gourel (6) a mezőny legmegbízhatóbb lova, aki egymás után három Kincsem+ futamban maradt le a győzelemről. Bizonyított már ezen a pályán és a táv is megfelel számára. A győzelemért futhat.

Indian Skies (3) augusztus 15-én debütált hendikepben. Abban a futamban kissé balszerencsés volt és csak harmadik lett. Hétfőn remélhetőleg zavartalan lesz a versenye, jó futást várhatunk tőle.

Sarendam (4) július 16-án előkelő harmadik lett az akkori Kincsem+ futamban, egy hónappal később viszont sajnos nem tudott maradandót alkotni. A 2000 méteres táv sokat segíthet rajta, komolyan számolni kell vele.

Xo (2) hosszabb kihagyást követően a nyári hónapokban tért vissza, eredményeire nem lehet panasz. Hétfőn hendikep szinten is bemutatkozik, bízhatunk eredményes szereplésében.

Ebamour (17) ötödik helyen végzett az augusztus 22-i Kincsem+ futamban. Tökéletes feltételek mellett várja a startot és a hosszabb táv sem okozhat neki gondot. Hétfőn komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!