Vasárnap Szuper Jackpot nap! Játssz és nyerj ma a TUTI-val akár 3 milliárd forintot!

2017. 09. 10 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 15:30-kor, a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhét telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul ma nem kevesebb, mint akár 3 milliárd forintot is nyerhetsz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Time Shanakill (4) – Astral Merit (5) – Star Sun (12) – Donuts Reyor (14) – Miracles des Aigles (2)

Time Shanakill (4) két szép győzelem után lép pályára vasárnap. Magasabban áll a skálán, mint korábban bármikor, de a szintetikus borítás miatt így is jó esélyt képvisel.

Astral Merit (5) teljesítményével nagyon elégedettek lehetünk. Rendkívül jó kis kanca, aki tavaly augusztus óta mindig pénzdíjas helyen ért célba. A szintetikus pálya fekszik neki, a 4-es startbox pedig tovább növeli esélyeit.

Star Sun (12) tavaly második helyen végzett ugyanebben a futamban és a legutóbbi versenyén is jól mozgott. A szintetikus pálya fekszik neki, a győzelemre is van esélye.

Donuts Reyor (14) az utolsó futását követően kapott némi pihenőt, hogy a vasárnapi Kincsem+ futamra friss legyen. Ha minden a tervek szerint alakul, az első öt közé várható.

Miracles des Aigles (2) nem futott a nyári hónapokban, mert nem volt számára ideális verseny. A pihenőből sokat profitált, jó formában várja a vasárnapi futamot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:30-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!