Izgalmas verseny, kis mezőny és hatalmas nyeremény? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 09 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton ismét Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőverseny ma csupán tizennégy indulót számlál. Nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bold Eagle (14) – Aubrion du Gers (11) – Twister Bi (7) – Valko Jenilat (10) – Ringostarr Treb (9)

Bold Eagle (14) könnyedén győzött augusztus 5-én Belgiumban, azonban szombaton jóval erősebb mezőnyben kell majd helyt állnia. Ennek ellenére senkitől nem kell majd tartania, csak egy zavaros verseny okozhat nehézségeket neki. A győzelemért fut.

Aubrion du Gers (11) remek munkák után lép pályára szombaton, formája és kondíciója tökéletes. Egy igazi klasszis, aki felkészülten várja a startot. Ott a helye a végelszámolásánál.

Twister Bi (7) idén új dimenzióba lépett. Kőkemény ló, aki mentálisan is nagyon erős. Topformában várja a szombati versenyt és a táv miatt sem kell aggódni. Amennyiben hiba nélkül eljön a starttól, dobogós helyen végezhet.

Valko Jenilat (10) nagyszerű eredményeket ért el a nyári hónapokban. Bebizonyította, hogy a jelenlegi legjobb francia ügetők közt kell említeni. Szombaton Bold Eagle (14) és Aubrion de Gers (11) mögött a harmadik helyre várható.

Ringostarr Treb (9) csodálatos győzelmet aratott Bergsakerben. A lónak kifejezetten tetszeni fog a vincennes-i nagypálya, csalódás lenne, ha rosszul futna. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!