Hogyan indul a tökéletes péntek esti program? Természetesen a TUTI-val, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 09. 08 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú ügetőversenynek tizenöten vágnak neki, az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Ma is roppant kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni, hogy Tiéd legyen a nyeremény! Feltétlenül megéri ma  TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Borcina de Viette (6) – Blue Story (15) – Bellone Speciale (9) – Bahia Josselyn (4) – Amazone des Iris (5)

Borcina de Viette (6) fantasztikus győzelmet aratott hajtójával, Eric Raffin-nal Enghien-ben. Péntek este is ő lesz a partnere, alaptávról indulva a győzelemért küzdhetnek.

Blue Story (15) erre a futamra készült. A nyári versenyek sokat lendítettek a formáján, bár még most sincs száz százalékos állapotban. Patkolatlanul a főszereplők közé tartozhat.

Bellone Speciale (9) augusztus 6-i szereplése csalódás volt, csupán a hatodik helyen ért célba. A ló rendben van, a reggel munkák során jól dolgozik, péntek este ott a helye a legjobbak között.

Bahia Josselyn (4) könnyű győzelmet aratott augusztus közepén, teljesítményével elégedettek lehetünk. A ló nagyszerű formában van és patkolatlanul lép pályára, amitől további javulását várhatjuk.

Amazone des Iris (5) augusztus 27-én is győzetett volna, ha nem bizonytalanodik el. Péntek este patkolatlanul fog futni, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!