Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 06 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot körverseny következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Le Mans lesz. A 2950 méteres alaptávú versenynek tizennyolc ügetőló vág neki, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak. Izgalmas verseny lesz, ráadásul egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetést a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Ungaro d’Eva (2) – Bakchich (5) – Aufor de Mire (7) – Baby Lou Max (16) – Venicio Pommereux (4)

Ungaro d’Eva (2) négy győzelem után várja a szerdai futamot, utolsó három fellépésén kifejezetten jól mozgott. Amennyiben hiba nélkül sikerül elstartolnia, a győzelemért küzdhet.

Bakchich (5) szép győzelmet aratott Enghien-ben. Szerdán ideális feltételek mellett áll starthoz, minden adott az eredményes szerepléséhez.

Aufor de Mire (7) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha nem hibázik a startot követően. A fordulás most is kritikus lesz az esetében, de jó formában van és patkolatlanul lép pályára, ami tovább növeli esélyeit.

Baby Lou Max (16) mint mindig, most is jó formában van. Szerdán patkolva lép pályára, ami az ő esetében nem jelent hátrányt. A mezőny megfelel a képességeinek, 25 méter hátrányból is felérhet a dobogóra.

Venicio Pommereux (4) hosszú hónapok óta tartja jó formáját, április 27-én még Afghan Barbes-t is legyőzte. Szerdán az erős mezőnyben egy pénzdíjas helyezést várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!