Kedden is vágtass velünk a milliókért! Játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2017. 09. 05 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Nancy ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1950 méteres galopp síkversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. Ma is kedvező a létszám, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Sir Bibi (3) – Empire Hurricane (15) – Point Blank (4) – Swiss Man (12) – Rubens (2)

Sir Bibi (3) remekül mozgott Deauville-ben, rendkívül elégedettek lehetünk vele. Ha kedden jó állapotú lesz a pálya, komolyan kell vele kalkulálni.

Empire Hurricane (15) utolsó futása roppant jól sikerült. A pálya és a távolság fekszik neki, ha a pálya talaja megfelelő lesz, az első öt közé várható.

Point Blank (4) legutóbb csalódást okozott, csupán árnyéka volt önmagának. A tréningek során folyamatosan magas teljesítményt nyújt, ez a verseny pedig könnyebbnek tűnik. A külső starthely ellenére is korrigálást várunk tőle.

Swiss Man (12) nemrég került új idomításba, de idomárja számára nagyon szimpatikusak a fellépései. Kedden is bízhatunk eredményes szereplésében.

Rubens (2) először fog futni Frederic Rossi tréningjéből. Korábban már bebizonyította, hogy van helye ezen a szinten. Ebben a mezőnyben, jó pályán a győzelemért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://hammer-hansen.com

Olvass tovább!