Szeptember, iskolakezdés, hűvös idő… dobd fel hát a napodat akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 09. 04 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn ismét Craon-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas hosszútávú verseny lesz, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Alcidor (3) – Quevillon (1) – Nature’s Order (6) – Looper (2) – Chilperic (16)

Alcidor (3) kapott egy rövid pihenőt május óta, hiszen még fejlődésben van. Rengeteget jött előre és a táv is megfelel számára, így a kihagyás ellenére is döntős futást várhatunk tőle.

Quevillon (1) közel három hónapos kihagyás után remek versennyel tért vissza. Úgy tűnik a magas súly sem okoz neki problémát, másodjára még tovább jöhet előre. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Nature’s Order (6) erős mezőnyben szerzett értékes helyezést Chantilly-ben. Egyre érettebben mozog, folyamatosan fejlődik. Hétfőn nyerő kombinációban végezhet.

Looper (2) ígéretesen mutatkozott be ezen a szinten. Lovasával jól összeszokott párost alkotnak, ez nagyban növeli esélyeit. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Chilperic (16) folyamatosan jól teljesít és a kis súly is mellette szól. Starthelye roppant kedvező, akár dobogós helyen is végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!