Ne törje le a kedvedet az esős, hűvös vasárnap! Játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 09. 03 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Szombaton Craon ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2775 méter alaptávú ügetőversenynek tizenöten vágnak neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos versenyen bármi megtörténhet a befutást illetőleg, ráadásul ma nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bugsy Malone (14) – Baxter du Klau (8) – Uniflosa Bella (15) – All Feeling (3) – Trésor du Fan (2)

Bugsy Malone (14) könnyedén győzött a Tropéé Vert sorozat utolsó állomásain. Vasárnap patkolatlanul fog futni, esélyes a győzelemre.

Baxter du Klau (8) kapott némi pihenőt a július 16-i győzelme után. A visszatérésével elégedettek lehetünk, a vincennes-i futamból sokat profiált. A ló formában van és a craon-i pálya is kedvez neki, akár nyerhet is.

Uniflosa Bella (15) nem tudott lépést tartani Bugsy Malone-nal (14) augusztus 20-án, aki ezúttal is verhetetlennek tűnik. Vasárnap a második helyezésért küzdhet majd Baxtre du Klau-val (8).

All Feeling (3) nyári futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Három hét elteltével újra frissen és kipihenten lép majd pályára, negyedi-ötödik esélyt képvisel.

Trésor du Fan (2) utolsó futása balul sült el, sajnos hajtója rosszul osztotta be erejét. Vasárnap várásra fogja hajtani, ebben az erős mezőnyben egy pénzdíjas helyre lehet esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!