Szombaton se feledkezz meg a TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 09. 02 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Paris-Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú ügetőversenyen tizennyolc hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, az erősebbek pedig 25 méteres hátránnyal indulnak. A térhátrányos versenyek mindig izgalmasak, hiszen bármilyen forgatókönyv előfordult a befutási sorrendnél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t sem!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Azaro d’Eva (16) – Athis Deladou (11) – Vivien Peo (7) – Venus d’Ardennes (10) – United du Tay (8)

Azaro d’Eva (16) a nyári hónapokban két szép győzelmet aratott hajtójával, Alex Abrivard-dal. Szombaton hosszabb távon kell majd helyt állnia, de a ló topformában van. Első esélyt képvisel.

Athis Deladou (11) tavaszi pihenője után újra topformába lendült. Cagnes-sur-Mer-ben nagyszerű győzelmet aratott és bár Azaro d’Eva (16) verhetetlennek tűnik, ott a helye a végelszámolásánál.

Vivien Peo (7) jó formának örvend, július 16-án a Kincsem+ futamban úgy lett ötödik, hogy kocsijának kerekei kidurrantak. Szombaton van esélye neki is felférni a dobogóra.

Venus d’Ardennes (10) több, mint egy hónapja nem lépett pályára azért, hogy ebben a versenyben frissen fusson. Munkában nagyon jól dolgozik és a táv is megfelel számára. Minden adott az eredményes szerepléshez.

United du Tay (8) három versenyben futott a pihenőjét követően, hasonló formában van mint a tavaszi harmadik helyezésekor volt. Ebben a mezőnyben pénzdíjas helyen zárhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!