Itt van az ősz, itt van újra… és ma is nyerhetsz akár 300 millió forintot! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 09. 01 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Paris-Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Banks (3) – Djali Boko (9) – Atoll d’Amour (6) – Quincy Frontline (18) – Pantarei Ans (8)

Banks (3) fantasztikus teljesítményt nyújtott La Capelle-ben, ahol starttól a célig kontroll alatt tartotta a versenyt. A ló kirobbantó formában van és rendkívül megbízható is. A győzelemért fut.

Djali Boko (9) szép győzelmet aratott augusztus 23-án és a rövidebb táv sem okozhat számára gondot. Patkolva lép pályára pénteken, de ettől függetlenül az élmezőnybe tartozhat.

Atoll d’Amour (6) szép győzelmet aratott augusztus 12-én, de a nemzetközi mezőnyben elért második helyezése még idomárját is meglepte. A ló remek formában van, a táv pedig tökéletes a számára. Hajtójával, Eric Raffin-nal a győzelmet is megszerezhetik.

Quincy Frontline (18) vincennes-i negyedik helyezésével nagyon elégedettek lehetünk, mert erős mezőnyben állt starthoz. A táv miatt nem kell aggódni és az autóstart is kedvez neki és ha a szerencse is mellé áll, bízhatunk eredményes szereplésében.

Pantarei Ans (8) legutóbb nem hozta a tőle elvárhatót, de a formáját nem érheti szó. A 2100 méteres táv sokkal inkább fekszik neki, amennyiben sikerült megfelelően beosztani az erejét, pénzdíjas helyen végezhet.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!