Búcsúzz a nyártól akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-val!

2017. 08. 31 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny 1600 méter hosszú, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Vélemények: Saint Pois (10) – Babel’s Book (13) – Iron Spirit (3) – Aprilios (4) – Geonpi (6)

Saint Pois (10) remek teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén. Július 2-i versenye nem mérvadó, mert a 18-as startboxból vágott neki a futamnak. A ló kitűnő kondiban van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Babel’s Book (13) csodálatosan mozgott augusztus 12-én. A ló bomba formában vagy, így a balul elsült legutóbbi saint-cloud-i szereplése ellenére is jó futást várhatunk tőle.

Iron Spirit (3) előkelő harmadik lett a „deauville-i Nagy Hendikepben” és ezt a pályát is kedveli. Ha puha lesz a futófelület, ott a helye az első öt között.

Aprilios (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott a „deauville-i Nagy Hendikepben”. A ló jól van és mindig kihozza magából a maximumot. Esélyes a győzelemre.

Geonpi (6) visszatérése jól sikerült, utolsó futásakor különösen jól mozgott. Remélem ezúttal valamivel gyorsabb lesz a futófelület, mert a jó pálya jelentősen javítana az esélyein. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.lemistralgagnant.fr

Olvass tovább!