Használd ki a nyár utolsó napjait, vegyél egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 08. 30 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat versenyló csap össze. Gyors verseny lesz, ismét kedvező létszámú mezőnnyel, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Millfield (5) – Risk Major (11) – Vedeux (16) – Lucky Team (2) – Zarose (1)

Millfield (5) utolsó futása önmagáért beszél, ugyanezen a pályán és távon lett harmadik és ha valamivel szerencsésebb, előrébb is végezhetett volna. Szerdán idősebb lovakkal is meg kell küzdenie, ettől függetlenül ismét a főszereplők közé tartozhat.

Risk Major (11) fantasztikus teljesítményt nyújtott az augusztus 8-án megrendezett Kincsem+ futamban, ugyanezen a pályán és távon. Szerdán idősebb lovakkal kell felvennie a versenyt és a 14-es startbox sem könnyít a helyzetén. Némi szerencsével azonban bízhatunk eredményes szereplésében.

Vedeux (16) harmadik helyen ért célba az augusztus 6-én megrendezett Kincsem+ futamban. Szerdán is hasonló mezőnyben áll starthoz, jó eséllyel pályázik ismét egy dobogós helyre.

Lucky Team (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott a hónap elején egy szerdaihoz hasonló Kincsem+ futamban, fejhosszal marad le a negyedik helyről. A ló remek formában, így újabb jó futást várhatunk tőle.

Zarose (1) augusztus 13-i szereplése bebizonyította, hogy a mérföldes távval képességei határait feszegeti. A szerdai 1300 méter sokkal jobban fekszik neki, pláne igaz ez szintetikus borításon. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!