Kedden se hagyd ki a Kincsem+ TUTI-t! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 08. 29 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2200 méteres galopp síkversenyen tizennyolc négyéves kanca méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, a mezőny kiegyenlített, mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Moon Express (6) – Hawwa (1) – Proud Mary (15) – Rouxeville (2) – Korinna (9)

Moon Express (6) remekül mozgott júliusi fellépésén, mely során megmutatta, hogy tökéletesen megfelel számára ez a távolság. Kapott egy kis időt a regenerálódásra, döntős futást várhatunk tőle.

Hawwa (1) pihenőjét követően kiváló versenyekkel tért vissza. Legutóbb a mostaninál is magasabb súllyal versenyzett, így emiatt sem kell aggódni. Ha a start után sikerül jó pozíciót találni vele, a győzelemért küzdhet.

Proud Mary (15) triplázását követően ménekkel is felvette a versenyt egy hasonló kategóriájú versenyben. Kedden kizárólag kancákkal kell megküzdenie, így rövidebb távon is dobogón a helye.

Rouxeville (2) a júliusi referenciaversenyben jól tartotta magát, nagyon közel végzett a dobogósokhoz. Ezúttal is hasonló feltételek mellett áll starthoz, akár a győzelmet is megszerezheti.

Korinna (9) legutóbb minimális különbséggel maradt csak le a dobogóról. A hosszabb táv nem okozhat neki problémát, remélhetőleg jól átfutott verseny lesz, mert abban az esetben megviccelheti a mezőnyt.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!